Regelmatig nieuwe handgemaakte keramieken producten!

Over Piece of Clay

In 2013 ben ik begonnen met het maken van keramiek als hobby. Ik vind het heerlijk om te werken met klei en heb in 2017 van mijn hobby mijn werk gemaakt. Sindsdien maak en verkoop ik onder de naam Piece of Clay handgemaakt keramiek.

Mijn assortiment bestaat uit plantenpotten, vazen en servies in allerlei vrolijke kleuren en patronen. Alle producten worden met de hand gemaakt. De kracht van het merk zit in de vrije vorm, de imperfectie en het kleurgebruik. De keuze voor de verschillende technieken zoals Kurinuki en Wabi-sabi passen hierbij. Inspiratie haal ik uit de natuur, mijn reizen en Pinterest. De mooie kleurcombinaties en overlopen die je bijvoorbeeld ziet bij zee en strand, cocktails, verschillende groene planten en koffiekleuren zie je terug in mijn ontwerpen.

Ik vind het fantastisch om mensen te laten genieten van mijn mooie handgemaakte creaties van keramiek. Unieke producten van hoogwaardige kwaliteit met het effect van de imperfectie van de wabi sabi. Mijn uitdaging zit in het continu zoeken en ontdekken van nieuwe technieken en het maken van nieuwe ontwerpen. Regelmatig creëer ik nieuwe producten en dessins, maar ook populaire producten maak ik opnieuw. Het assortiment wisselt daarom ook elke twee maanden.   

Ik verkoop inmiddels mijn keramiek over de hele wereld aan particulieren en winkels. Denk aan plantenwinkels, giftshops of interieurzaken. Ook is het mogelijk om mijn producten te huren voor fotoshoots zoals magazines voor interieurstylisten en plantenliefhebbers of kookboeken. Wil je hier meer informatie over neem dan contact met mij op!

 

Liefs, Nathalie

 

 “Door vanuit mijn stoel in de zon op het terras te kijken naar al het verschillende groen van palmen, cactussen en olijfbomen zie ik de kleurschakeringen in elkaar overlopen. De kleuren geven mij inspiratie voor nieuwe glazuren en patronen.”